HUBURI ONLINE HUBURI OFFLINE RECENTE ADAUGA HUB HUBLIST CAUTA HUB FAQ TERMENI CONTACTchat CHAT


Cauta Hub

top 10 huburi Top Huburi

Cele Mai Votate
dc++  F-Link

statistici hub-uri Statistici

Resurse Site
   Huburi indexate:
723
   Huburi online:
48
   Huburi noi:
0
   In asteptare:
0
   Respinse:
0
   Comentarii:
7999
   Useri pe site:
23

Termeni si conditii de utilizare

TERMENI SI CONDITII DCHubs.Ro
Folosirea (vizualizarea informatiilor sau adaugarea hub-urilor) pe site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. DCHubs.Ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din meniu. Orice incalcare a acestor Termeni si Conditii vor atrage dupa sine solicitarea autoritatilor legale pentru investigarea activitatilor suspecte criminale sau infractionale.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului DCHubs.Ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea DCHubs.Ro si a partenerilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul DCHubs.Ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
LEGATURI
DCHubs.Ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
DCHubs.Ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor afisate pe site. Site-ul DCHubs.Ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. DCHubs.Ro nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si vizualizarea informatiilor se face pe propriul risc. DCHubs.Ro nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele DCHubs.Ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

ACCESUL LA SITE
DCHubs.Ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor DCHubs.Ro, fara acord scris.

TRATAREA INCIDENTELOR DE SECURITATE SI A ABUZURILOR
In cazul aparitiei unor atacuri sau tentative de atac flood, syn-flood, DoS, DDoS, scanari de porturi sau sisteme, spam email sau orice abuzuri de alta natura, indreptate spre destinatii apartinand DCHubs.Ro sau destinatii ale retelei ce gazduieste DCHubs.Ro, DCHubs.Ro isi rezerva dreptul de a bloca accesul la serviciile oferite utlizatorului pe o perioada determinata sau nedeterminata, cu solicitarea organelor in drept. Utilizatorul este obligat sa respecte prevederile legislative in vigoare referitoare la transmisiile electronice de date.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. DCHubs.Ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. DCHubs.Ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera DCHubs.Ro si afiliatilor/partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, DCHubs.Ro si afiliatilor/partenerilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SECURITATEA INFORMATIILOR
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. DCHubs.Ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale hub-urilor, caracteristici, imagini, simboluri) a fost alcatuit cu atenta grija. Din acest motiv, DCHubs.Ro nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea sau expirarile inregistrarilor in acest director online, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia publicului de catre cei care fac inregistrarile.
DCHubs.Ro condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, utilizatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

GRESELI DE TIPARIRE
DCHubs.Ro si partenerii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste informatiile, caracteristicile, imaginile etc. In eventualitatea in care datele de inregistrare sau alte informatii au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, DCHubs.Ro isi aloca dreptul de a anunta ownerul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

CONDITII LEGALE
Site-ul DCHubs.Ro functioneaza conform prevederilor legale. DCHubs.Ro nu hosteaza huburi. Inscrierea adreselor de huburi cu rolul de a fi oferite publicului nu constituie o infractiune. Huburile din acest director sunt inregistrate de catre cei care le detin.

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict aparut intre DCHubs.Ro si utilizatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu introducerea datelor si inregistrarea in baza de date, utilizatorul accepta conditiile si termenii de utilizare.


Newsletter

Promo

Comentarii noi

Veronaqhu
Beacongwv
Rigidczv
RaymondLib
RaymondLib
Thomashaifs
Leonhsk
Miriamtox
Amazonnnlgd
Miriamtox

Designed by
evermedia  | Hosted by ever-net | Optimizat pentru MSIE 8.0 si Mozilla
Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial, fara incuviintare scrisa din partea DCHubs.Ro - Huburi Romanesti
promo hub-uri promo hub-uri
www.cassini.ro www.autooltenia.ro www.dchubs.ro/huburi.php www.love2u.ro www.canro-international.ro www.bmsystem.ro Amenajari Interioare, Solutii Cad, Design